Ngamen 66 (Gedange Pakde)

Versi: Erwin Mareta

WONG WEDOK SAIKI, PINTER PINTER YEN MOLES PIPI
ALIS DIBENTUK MBULAN, IDEPE IDEP GAWEAN
RAMBUT DIPOTONG LANANG, JARENE JAMAN KEMAJUAN
OPO MANEH SEMIRAN, HE..JARENE NURUTI JAMAN

AREK WEDOK…, JAMAN SAIKI YO MAS YO
LEK PACARAN SAK DALAN-DALAN
AREK WEDOK…, JAMAN SAIKI YO BUK YO
LEK PACARAN, LALI NANG SHOLATE

SOLATULLLOH SALAHE WONG TUWO,
NJALUK RABI RA DIRABEKNO
BUDHAL LUNGO NANG SUROBOYO,
MULIH NANG NDESO WIS MBOBOT SONGO

NGONO-NGONO SALAHMU DEWE,
ORA MANUT NANG WONG TUWONE
KENEK OPO WETENGMU GEDE,
KENEK GEDANGE PAK DE

reff :
WONG WEDOK SAIKI, PINTER PINTER YEN MOLES PIPI
ALIS DIBENTUK MBULAN, IDEPE IDEP GAWEAN
RAMBUT DIPOTONG LANANG, JARENE JAMAN KEMAJUAN
OPO MANEH SEMIRAN, HE..JARENE NURUTI JAMAN

AREK WEDOK…, JAMAN SAIKI YO MAS YO
LEK PACARAN SAK DALAN-DALAN
AREK WEDOK…, JAMAN SAIKI YO BUK YO
LEK PACARAN, LALI NANG SHOLATE

SOLATULLLOH SALAHE WONG TUWO,
NJALUK RABI RA DIRABEKNO
BUDHAL LUNGO NANG SUROBOYO,
MULIH NANG NDESO WIS MBOBOT SONGO

NGONO-NGONO SALAHMU DEWE,
ORA MANUT NANG WONG TUWONE
KENEK OPO WETENGMU GEDE,
KENEK GEDANGE PAK DE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *