Ngamen 55 (Goro Goro Petan)

Versi: Dyana Yozhama

Wong urip kudu prasojo,
Ojo meri karo bondone wong liyo,[bondo opo]
Bondo dengkul, modal cinta
Ra kelingan bojone kerjone opo

Wong urip kudu prasojo,
Ojo meri karo bondone wong liyo,[bondo opo]
Bondo dengkul, modal cinta
Ra kelingan bojone kerjone opo,[ngamen]

Ojo pati seneng nonggo,[he…]
Opo maneh mbek petan golek tumo, [he..gunane opo]
Sing dadi pungkasane,
Suwe-suwe mbukak kartune bojone, [salahmu dewe]

Goro-goro golek tumo, [he..]
Suwe-suwe golek salahe wong liyo, [ he..bakal ciloko]
Sing dadi pungkasane,
Rumah tangga perang bheroto yudho

Rumah tangga berantakan, [goro-goro petan]
Bojo njaluk pegatan, [goro-goro setan]
Morotuwo njaluk sedan, [morotuwo edan]

reff :
Wong urip kudu prasojo,
Ojo meri karo bondone wong liyo,[bondo opo]
Bondo sayang, modal cinta
Ra kelingan bojone kerjone opo

Wong urip kudu prasojo,
Ojo meri karo bondone wong liyo,[bondo opo]
Bondo sayang, modal cinta
Ra kelingan bojone kerjone opo,[ngamen]

Ojo pati seneng nonggo,[he…]
Opo maneh mbek petan golek tumo, [he..gunane opo]
Sing dadi pungkasane,
Suwe-suwe mbukak kartune bojone, [salahmu dewe]

Goro-goro golek tumo, [he..]
Suwe-suwe golek salahe wong liyo, [ he..bakal ciloko]
Sing dadi pungkasane,
Rumah tangga perang bheroto yudho

Rumah tangga berantakan, [goro-goro petan]
Bojo njaluk pegatan, [goro-goro setan]
Morotuwo njaluk sedan, [morotuwo edan]

reff :
Wong urip kudu prasojo,
Ojo meri karo bondone wong liyo,[bondo opo]
Bondo sayang, modal cinta
Ra kelingan bojone kerjone opo

Wong urip kudu prasojo,
Ojo meri karo bondone wong liyo,[bondo opo]
Bondo sayang, modal cinta
Ra kelingan bojone kerjone opo,[ngamen]

Ojo pati seneng nonggo,[he…]
Opo maneh mbek petan golek tumo, [he..gunane opo]
Sing dadi pungkasane,
Suwe-suwe mbukak kartune bojone, [salahmu dewe]

Goro-goro golek tumo, [he..]
Suwe-suwe golek salahe wong liyo, [ he..bakal ciloko]
Sing dadi pungkasane,
Rumah tangga perang bheroto yudho

Rumah tangga berantakan, [goro-goro petan]
Bojo njaluk pegatan, [goro-goro setan]
Morotuwo njaluk sedan, [morotuwo edan]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *