Maruh Ati

Versi: Rozy Abdillah

Kadung mulo, wis niat riko
Arepe ninggal, yo sun lilakeno
Masio pait sun roso,
Isun tetep nerimo

Roso welas, asih kang suci
Mung kanggo riko, sak tuluse ati
Apuwo balesan riko,
Gawe loro ring dodo

reff :
Wis ping kaping, kaping riko nglarani
Tapi isun, tetep nguwatno ati
Apuwo riko, sing gelem ngerteni
Malah riko nyejo maruh ati
Kariyo tego kari mentolo

Roso welas, asih kang suci
Mung kanggo riko, sak tuluse ati
Apuwo balesan riko,
Gawe loro ring dodo

reff :
Wis ping kaping, kaping riko nglarani
Tapi isun, tetep nguwatno ati
Apuwo riko, sing gelem ngerteni
Malah riko nyejo maruh ati
Kariyo tego kari mentolo

Roso welas, asih kang suci
Mung kanggo riko, sak tuluse ati
Apuwo balesan riko,
Gawe loro ring dodo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *