Tetese Eluh

Versi: Catur Arum

Sedino-dino mung nangis gawene,
Sing leren-leren, sampek alum matane
Yo mesesegen, ilang suwarane
Kesuwen nangis, sampek nono iluhe

reff :
Kepingin seru ketemu…, eman
Nong kembang hang biso ngundang atine
Kadhung urip nong endi sangkane
Dhung wis mati, nong endi paesane

Arep sun kirim kembang,
Hang wangi gandhane
Arep sun kirim gendhing,
Nawi tah biso nentremaken atine

reff :
Kepingin seru ketemu…, eman
Nong kembang hang biso ngundang atine
Kadhung urip nong endi sangkane
Dhung wis mati, nong endi paesane

Arep sun kirim kembang,
Hang wangi gandhane
Arep sun kirim gendhing,
Nawi tah biso nentremaken atine

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *