Swargo Nunut

Versi: Dian Astrina

Aku pancen wis kadhung janji,
Dadi wanito kang ngabekti
Yen ketemu jodo pinasti,
Setia kanggo selawase

Upomo nyebrangi bengawan,
Wong loro tansah bebarengan
Pati uripku tak pasrahke,
Aku lilo nderekake

Paribarasan suwargo nunut,
Ugo menyang neroko katut
Mengkono kanggone wanito,
Prasetyo kang utomo

Aku pancen wis kadhung janji,
Dadi wanito kang ngabekti
Yen ketemu jodo pinasti,
Setia kanggo selawase

reff :
Upomo nyebrangi bengawan,
Wong loro tansah bebarengan
Pati uripku tak pasrahke,
Aku lilo nderekake

Paribarasan suwargo nunut,
Ugo menyang neroko katut
Mengkono kanggone wanito,
Prasetyo kang utomo

Aku pancen wis kadhung janji,
Dadi wanito kang ngabekti
Yen ketemu jodo pinasti,
Setia kanggo selawase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *