Pangling

Versi: Ade Affa

ADUH TOBAT SUN BLI KUAT
KEGEMBANG WONG LANANG GARANG
JATIBARANG..JATISAWIT
WONG GARANG SI RAJA DUIT

WONG MANISE KAYA MADU,
GAWE ATI SUN KELAYU
WOH MANGGIS IRENG KULITE,
WONG MANIS AKEH DUITE

PEMUDA BAGUS RUPANE,
SUN PENGEN WERUH ARANE

reff :
KARANGKENDAL KALIWUNGU,
AJAR KENAL MUMPUNG KETEMU
GULA JAWA ADON-ADONE,
MBUH MENAWA SUN JODONE

SEGO TUWAS WEDANG JAHE
PIRING CILIK WADAH BOLU
WONG GANTENG SAPA SING DUE
YEN BALIK KULANE MELU

WONG MANISE KAYA MADU,
GAWE ATI SUN KELAYU
WOH MANGGIS IRENG KULITE,
WONG MANIS AKEH DUITE

PEMUDA BAGUS RUPANE,
SUN PENGEN WERUH ARANE

reff :
KARANGKENDAL KALIWUNGU,
AJAR KENAL MUMPUNG KETEMU
GULA JAWA ADON-ADONE,
MBUH MENAWA SUN JODONE

SEGO TUWAS WEDANG JAHE
PIRING CILIK WADAH BOLU
WONG GANTENG SAPA SING DUE
YEN BALIK KULANE MELU

ADUH TOBAT SUN BLI KUAT
KEGEMBANG WONG LANANG GARANG
JATIBARANG..JATISAWIT
WONG GARANG SI RAJA DUIT

WONG MANISE KAYA MADU,
GAWE ATI SUN KELAYU
WOH MANGGIS IRENG KULITE,
WONG MANIS AKEH DUITE

PEMUDA BAGUS RUPANE,
SUN PENGEN WERUH ARANE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *