Dedali Putih

Versi: Eti Buton

Tek adang adang sing bengen
Ngawini wong wadon sejen
Apa sampean wis lali,
Waktu janji…

Piring abang sing panjunan,
Sulaya karo sumpae
Ngomong cinta ngomong sayang,
Emong ning lambe

reff :
Dedali putih, tulungana badan iki
Sing lagi lara lara lara lara, lara ati…

Dedali putih, sampeaken ning kekasih
Kula masih demen, demen demen setengah mati

Piring abang sing panjunan,
Sulaya karo sumpae
Ngomong cinta ngomong sayang,
Emong ning lambe

reff :
Dedali putih, tulungana badan iki
Sing lagi lara lara lara lara, lara ati…

Dedali putih, sampeaken ning kekasih
Kula masih demen, demen demen setengah mati

Tek adang adang sing bengen
Ngawini wong wadon sejen
Apa sampean wis lali,
Waktu janji…

Piring abang sing panjunan,
Sulaya karo sumpae
Ngomong cinta ngomong sayang,
Emong ning lambe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *