Percoyoo

Versi: Hendro SR

Enengopo…, enengopo sliramu tansah takon
Opo tresnaku isih ono ing atiku
Enengopo…, enengopo sliramu ra percoyo
Opo sing wis tak tatakke ning sliramu

Atiku isih tetep koyo mbiyen
Ora bakal owah, nganti akhiring jagat
Ojo meneh, ono roso ragu
Tresnaku suci yo mung kanggo sliramu

Percoyo-o kasih, percoyo-o kasihku
Ing atiku…, yo mung ono sliramu
Percoyo-o sayang, percoyo-o sayangku
Aku tansah ohh, arep ono ing sandhingmu, selawase….
Selawase, arep ono ing sandhingmu selawase…

reff :
Atiku isih tetep koyo mbiyen
Ora bakal owah, nganti akhiring jagat
Ojo meneh, ono roso ragu
Tresnaku suci yo mung kanggo sliramu

Percoyo-o kasih, percoyo-o kasihku
Ing atiku…, yo mung ono sliramu
Percoyo-o sayang, percoyo-o sayangku
Aku tansah ohh, arep ono ing sandhingmu, selawase….
Selawase, arep ono ing sandhingmu selawase…
Selawase….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *