Tak Lilakke

Versi: Hendro SR

Sedih…, ibo sedih ning atiku
Sakwise, kowe ninggalke awakku
Tanpo mbok kek’i ngerti, alesan sing sak benere
Nganti aku ra ngerti, Opo sing wis mbok lakoni

Perih…, pancen perih ati iki
Nanging ra ono gunane, tak getuni
Amargo aku wis ngerti, maknane urip iki
Yen tresno, durung mesti bakal nduweni

Tak lilakke, kowe lungo
Bareng karo tresnamu
Lalekno wae, sing wis klakon
Karo awak’e dewe

Jarno wae, aku urip ijen
Tanpo sliramu…
Aku bakal biso, nompo kabeh
Kasunyatane urip iki

reff :
Perih…, pancen perih ati iki
Nanging ra ono gunane, tak getuni
Amargo aku wis ngerti, maknane urip iki
Yen tresno, durung mesti bakal nduweni

Tak lilakke, kowe lungo
Bareng karo tresnamu
Lalekno wae, sing wis klakon
Karo awak’e dewe

Jarno wae, aku urip ijen
Tanpo sliramu…
Aku bakal biso, nompo kabeh
Kasunyatane urip iki

Aku bakal biso, nompo kabeh
Kasunyatane urip iki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *