Nandang Wuyung


Nandhang Wuyung
Ciptaan : Hendro SR
Vokal : Hendro SR
Produksi : Genada Records

Koyo ngene, rasane yen lagi nandhang wuyung
Koyo wong mendem gadhung
Wira-wiri ngalor-ngidul,karo kalung sarung
Koyo wong lagi bingung

Kepingining atiku, tansah biso ketemu
Karo gadis pujaanku
Rino lan wengi, aku ora biso turu
Tansah mikirke kowe cah ayu

reff :

Aku ora ngerti, piye rasaning atimu
Opo yo seneng karo aku
Tresnoku mung siji, yo mung kanggo sliramu
Aku bakal setyo satuhu

Aduh…, aduh biyung
Coba takokno, opo de’e seneng karo aku
Aduh…, aduh bopo
Kancanono aku ora biso turu

reff :
kembali ke atas..koyo ngene, rasane…

Kancanono aku ora biso turu
Kancanono aku ora biso turu
Kancanono aku ora biso turu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=wJzecNkIKBw

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s