Nandang Wuyung

Versi: Hendro SR

Koyo ngene, rasane yen lagi nandhang wuyung
Koyo wong mendem gadhung
Wira-wiri ngalor-ngidul,karo kalung sarung
Koyo wong lagi bingung

Kepingining atiku, tansah biso ketemu
Karo gadis pujaanku
Rino lan wengi, aku ora biso turu
Tansah mikirke kowe cah ayu

reff :
Aku ora ngerti, piye rasaning atimu
Opo yo seneng karo aku
Tresnoku mung siji, yo mung kanggo sliramu
Aku bakal setyo satuhu

Aduh…, aduh biyung
Coba takokno, opo de’e seneng karo aku
Aduh…, aduh bopo
Kancanono aku ora biso turu

reff :
Koyo ngene, rasane yen lagi nandhang wuyung
Koyo wong mendem gadhung
Wira-wiri ngalor-ngidul,karo kalung sarung
Koyo wong lagi bingung

Kepingining atiku, tansah biso ketemu
Karo gadis pujaanku
Rino lan wengi, aku ora biso turu
Tansah mikirke kowe cah ayu

reff :
Aku ora ngerti, piye rasaning atimu
Opo yo seneng karo aku
Tresnoku mung siji, yo mung kanggo sliramu
Aku bakal setyo satuhu

Aduh…, aduh biyung
Coba takokno, opo de’e seneng karo aku
Aduh…, aduh bopo
Kancanono aku ora biso turu

Kancanono aku ora biso turu
Kancanono aku ora biso turu
Kancanono aku ora biso turu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *