Legawaning Ati

Versi: Hendro SR

Dino…, dino tak lewati
Karo roso sedih lan kuciwaning ati
Aku wis ngerti, kowe selingkuh karo deweke
Mbok nodai tresnaku sing suci iki

Kabeh upoyo wis tak coba
Supoyo tresnaku tresanmu tetep nyawiji
Nanging kowe, pilih ninggalke awakku
Senajan abot aku lilo, ngeculke awakmu

Selamat jalan, selamat berpisah
Tresnaku cukup sak mene
Semua yang lalu, biarlah berlalu
Kita buka, lembaran baru

Ora usah mikirke awakku
Aku bakal biso ngadepi
Kabeh pacobaning urip, sing teko ning ngarepku
Tak adepi karo legawaning ati

reff :
Kabeh upoyo wis tak coba
Supoyo tresnaku tresanmu tetep nyawiji
Nanging kowe, pilih ninggalke awakku
Senajan abot aku lilo, ngeculke awakmu

Selamat jalan, selamat berpisah
Tresnaku cukup sak mene
Semua yang lalu, biarlah berlalu
Kita buka, lembaran baru

Ora usah mikirke awakku
Aku bakal biso ngadepi
Kabeh pacobaning urip, sing teko ning ngarepku
Tak adepi karo legawaning ati