Wengi Sepi (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Soyo wengi, kroso sepi, jroning ati
Aku kelingan, mring sliramu, nate ninggal janji
Wis setaun, tak enteni, ora bali
Sedih atiku, yen sliramu, lali janji suci..

Tan kiniro, layang teko, paring pirso
Yen seliramu, wis gegarwo, pinaringan putro
Panyuwunku, mring sliramu, ojo lali
Yen sliramu, nate ninggal, janji suci..
Aku ngenteni…

reff :
Soyo wengi, kroso sepi, jroning ati
Aku kelingan, mring sliramu, nate ninggal janji
Wis setaun, tak enteni, ora bali
Sedih atiku, yen sliramu, lali janji suci..

Tan kiniro, layang teko, paring pirso
Yen seliramu, wis gegarwo, pinaringan putro
Panyuwunku, mring sliramu, ojo lali
Yen sliramu, nate ninggal, janji suci..
Aku ngenteni…

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *