Sengsem

Versi: Putri Purnami

Prasetyane kang kawiyos,
Dhuh luhure
Iku dadyo sengsem mring atiku,
Dhuh wong manis

Mrak kesimpir,
Lambeyane nggregetake
Samsoyo ngalelo,
Katresnanku amung siro

Ngantu-antu,
Pengenku nyandhing sliramu
Dhuh kusumo,
Gondo arum kang sanyoto

Sun lenggono,
Anane sarwo kuciwo
Mongko siro,
Sayekti mustikaning bawono

reff :
Ngantu-antu,
Pengenku nyandhing sliramu
Dhuh kusumo,
Gondo arum kang sanyoto

Sun lenggono,
Anane sarwo kuciwo
Mongko siro,
Sayekti mustikaning bawono

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *