Pojok Gedung Juang

Versi: Novita

Opo yo wis, ora kelingan
Nalikane sekolah, bareng goncengan
Mrono mrene, tansah gandhengan
Koyo-koyo wis dadi, bintang pujaan

Ra perduli bedhug nrandang
Anggep wae padhang mbulan
Najan udan deres dudu apes

Janjiane gedung juang
Disekseni kapal nyangsang
Ning saiki opo wis, ora kelingan

Yen kelingan, aduh duh mana tahan
Nalikane isih podho pacaran
Aku kowe kepulut? obat kasmaran
Saikine opo isih kelingan

reff :
Opo yo wis, ora kelingan
Nalikane sekolah, bareng goncengan
Mrono mrene, tansah gandhengan
Koyo-koyo wis dadi, bintang pujaan

Ra perduli bedhug nrandang
Anggep wae padhang mbulan
Najan udan deres dudu apes

Janjiane gedung juang
Disekseni kapal nyangsang
Ning saiki opo wis, ora kelingan

Yen kelingan, aduh duh mana tahan
Nalikane isih podho pacaran
Aku kowe kepulut? obat kasmaran
Saikine opo isih kelingan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *