Ngujiwat

Versi: Ida Lala

Nglam-lami ngujiwate,
Yen anggeget lathi anjijit alise
Sak solah bawane,
Lencir kuning nyengsemake

Sinawang yen ngujiwat,
Pamikir kang kuwat koyo arep nekat
Suwe-suwe tamat,
Prasasat anggayuh jimat

Yen tengah wengi,
Pangrasaku koyo wis sumandhing
Aduh wong kuning…,
Lirining netro kang wening

Amung tansah tak lalekke,
Nanging trus eling
Wekasan pepuntonku,
Umpamane sekar ojo nganti layu

Kanggo cecundhukmu,
Amung ndhiko mustikaku

reff :
Yen tengah wengi,
Pangrasaku koyo wis sumandhing
Aduh wong kuning…,
Lirining netro kang wening

Amung tansah tak lalekke,
Nanging trus eling
Wekasan pepuntonku,
Umpamane sekar ojo nganti layu

Kanggo cecundhukmu,
Amung ndhiko mustikaku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *