Mamet Prono

Versi: Ndandunk

Tansah hanglam-lami,
Endahing sekar kang nedeng mekar
Hamamet prono,
Ngembar arum ngebeki bawono

Sarwo edipeni,
Gawe kuwur sak jroning wardoyo
Kadyo rinujit,
Rasaku tansah poyang-payingan

Ing siang tan aping ratri,
Jroning kalbu mung pingin kepanggyo
Hanyandhing sekar,
Duh nimas siro kang merak ati

Nimas sekar mlathi,
Ora kroso opo cidro ing janji
Lamun kelingan,
Ati bingung nganglang kenganglangan

reff :
Ing siang tan aping ratri,
Jroning kalbu mung pingin kepanggyo
Hanyandhing sekar,
Duh nimas siro kang merak ati

Nimas sekar mlathi,
Ora kroso opo cidro ing janji
Lamun kelingan,
Ati bingung nganglang kenganglangan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *