Layang Katresnan (dhalang poer)

Versi: Dhalang Poer

JENG, LAYANG LAYANG TRESNAN WINGI
BOLA-BALI, TAK WACANI
TEKO ADOH SUSATE PRANYATAN KASUNYATANE

WINGI RA SENGOJO AKU NYIPATI
OH JANJIMU, WIS KOK ONCAPI
BARENG PRIYO LIYO ING TAMAN RIA MAOSPATI

RA KUAT MRIPATKU NYAWANG, ATI KEBRANAN
RASANE KEPINGIN NJERIT
TAK SUMPAHI BUMI LAN LANGIT, OH JENG

TAK SUWEK’I LAYANG-LAYANGMU
DIMEN LEBUR, ORA SEMI
TRESNO LAMPUS BARENG LAN ILANGE KUKUSE GENI

reff :
WINGI RA SENGOJO AKU NYIPATI
OH JANJIMU, WIS KOK ONCAPI
BARENG PRIYO LIYO ING TAMAN RIA MAOSPATI

RA KUAT MRIPATKU NYAWANG, ATI KEBRANAN
RASANE KEPINGIN NJERIT
TAK SUMPAHI BUMI LAN LANGIT, OH JENG

TAK SUWEK’I LAYANG-LAYANGMU
DIMEN LEBUR, ORA SEMI
TRESNO LAMPUS BARENG LAN ILANGE KUKUSE GENI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *