Layang Katresnan (anis biduri swara)

Versi: Anis Biduri Swara

Tak regem-regem layangmu
Lan tak regem tumempel dadaku
Rasane rumesep kalbu
sayang, sayang aduh sayang

Opo bener panyawangku
Opo bener kabeh ngendikamu
Tak woco ambal ping sewu
sayang, sayang aduh sayang

Ora nyono ora ngiro
Tenan, tenan kathik biso
Yen kowe tresno
Sejatine, aku ugo tresno

Saben-saben mapan turu
Saben-saben tak aras layangmu
Gumawang katon esemmu
Sayang, sayang aduh sayang

reff :
Ora nyono ora ngiro
Tenan, tenan kathik biso
Yen kowe tresno
Sejatine, aku ugo tresno

Saben-saben mapan turu
Saben-saben tak aras layangmu
Gumawang katon esemmu
Sayang, sayang aduh sayang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *