Kenangan Setan

Versi: Anis Biduri Swara

Wayah sore, krungu lagu kesenengane
Ngelengake, kenangan dek jaman kae
Kelingan, bocahe kae
Wektu kae, dheweke tak ngenekake

Soyo adoh, anggonku hambayangake
Dhek’e mbales, aku dingonok ngenekke
Aku lan dhek’e njur ngono ngene
Nganti ruwet, mesam-mesem mripate merem

Nganti ra sadar, yen iki mung mbayang-mbayangke
Soyo tambah jero, nganti obah opo-apane
Alon obahe, nanging nganti metu kringete
Bareng wis sadar, aku isin njur ngguyu dewe

reff :
Wayah sore, krungu lagu kesenengane
Ngelengake, kenangan dek jaman kae
Kelingan, bocahe kae
Wektu kae, dheweke tak ngenekake

Soyo adoh, anggonku hambayangake
Dhek’e mbales, aku dingonok ngenekke
Aku lan dhek’e njur ngono ngene
Nganti ruwet, mesam-mesem mripate merem

Nganti ra sadar, yen iki mung mbayang-mbayangke
Soyo tambah jero, nganti obah opo-apane
Alon obahe, nanging nganti metu kringete
Bareng wis sadar, aku isin njur ngguyu dewe

Lelakonku, jebule kok koyo ngene
Tansah seneng, nuruti nafsu setane
Tundhane, mati ruhanine
Wiwit iki, aku bakal urip sing bener

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *