Candhik Ayu Anggeguyu

Versi: Maratus ft. Ndandunk

Lk :
[bowo]
Wewaton anteping kalbu,
Amung dawuh kang cinandi,
Leluhur kang paring sabdo,
Ulah kridho lahir batin…
Yuwono kalis rubedo,
Angenak’i tyas sesami,

Pr :
Aku nyawang mlebu ati,
Ing tresno kang tak alami
Dudu bondho dudu rupo sing njalari,
Ati kang njola tankeno di kendaleni

Kawitan pancen sepele,
Ing rembugan sak anane
Tak sawang atimu katon awe-awe,
Aku kesengsem nganti tekan seprene

Aduh tresno wis nyawiji,
Ingkang gawe bungah ati iki
Dadaku sesek yen dhong kangen,
Ati sumpek mung mergo le angen-angen

Opo ono piwalesmu,
Iki tresno mung mligi kanggomu
Tak pasrahke mring sliramu,
Ojo nganti candhik ayu anggeguyu

Atiku tetep nduwekmu,
Isih tresno siang ndalu
Dadi bukti tresno suci isih ono
Antuk pambagyo dewo sang kumojoyo

reff :
Aduh tresno wis nyawiji,
Ingkang gawe bungah ati iki
Dadaku sesek yen dhong kangen,
Ati sumpek mung mergo le angen-angen

Opo ono piwalesmu,
Iki tresno mung mligi kanggomu
Tak pasrahke mring sliramu,
Ojo nganti candhik ayu anggeguyu

Atiku tetep nduwekmu,
Isih tresno siang ndalu
Dadi bukti tresno suci isih ono
Antuk pambagyo dewo sang kumojoyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *