Selingkuh (dhalang poer)

Versi : Dhalang Poer ft. Sis Enn

Pr:
Wiwit biyen mas aku wis nate matur,
Loro larane wanito yen diwayuh..
Ning yo kene tega-tegane mring bojo,
Kangmas nembung niat arep rabi loro..

Lk:
Ngene lho jeng murih genah karepku,
Timbang slingkuh harak luwih becik wayuh..
Opo kowe luwih seneng tak apusi,
Aku njajan nanging kowe ora ngerti..

Pr:
Opo kuwat mas opo kuwat,
Urip nandang sujono..
Lk:
Pancen angel jeng,
Pancen angel darbe ati kencono..

Pr:
Opo ono mas,
Tuladhane coba wanita ngendi..
Lk:
Kene kene jeng,
Kene kene lungguho tak kandhani..

Lk:
Dyah subodro garwo raden danan joyo,
Katon ayu kumpul poro marune..
Ora nistho nanging malah nyokrowati,
Bebarengan lebur ing sih tresno suci..

reff:
Pr:
Wiwit biyen mas aku wis nate matur,
Loro larane wanito yen diwayuh..
Ning yo kene tega-tegane mring bojo,
Kangmas nembung niat arep rabi loro..

Lk:
Ngene lho jeng murih genah karepku,
Timbang slingkuh harak luwih becik wayuh..
Opo kowe luwih seneng tak apusi,
Aku njajan nanging kowe ora ngerti..

Pr:
Opo kuwat mas opo kuwat,
Urip nandang sujono..
Lk:
Pancen angel jeng,
Pancen angel darbe ati kencono..

Pr:
Opo ono mas,
Tuladhane coba wanita ngendi..
Lk:
Kene kene jeng,
Kene kene lungguho tak kandhani..

Lk:
Dyah subodro garwo raden danan joyo,
Katon ayu kumpul poro marune..
Ora nistho nanging malah nyokrowati,
Bebarengan lebur ing sih tresno suci..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *