Selingkuh (dhalang poer)



Versi : Dhalang Poer ft. Sis Enn

Pr:
Wiwit biyen mas aku wis nate matur,
Loro larane wanito yen diwayuh..
Ning yo kene tega-tegane mring bojo,
Kangmas nembung niat arep rabi loro..

Lk:
Ngene lho jeng murih genah karepku,
Timbang slingkuh harak luwih becik wayuh..
Opo kowe luwih seneng tak apusi,
Aku njajan nanging kowe ora ngerti..

Pr:
Opo kuwat mas opo kuwat,
Urip nandang sujono..
Lk:
Pancen angel jeng,
Pancen angel darbe ati kencono..

Pr:
Opo ono mas,
Tuladhane coba wanita ngendi..
Lk:
Kene kene jeng,
Kene kene lungguho tak kandhani..

Lk:
Dyah subodro garwo raden danan joyo,
Katon ayu kumpul poro marune..
Ora nistho nanging malah nyokrowati,
Bebarengan lebur ing sih tresno suci..

reff:
Pr:
Wiwit biyen mas aku wis nate matur,
Loro larane wanito yen diwayuh..
Ning yo kene tega-tegane mring bojo,
Kangmas nembung niat arep rabi loro..

Lk:
Ngene lho jeng murih genah karepku,
Timbang slingkuh harak luwih becik wayuh..
Opo kowe luwih seneng tak apusi,
Aku njajan nanging kowe ora ngerti..

Pr:
Opo kuwat mas opo kuwat,
Urip nandang sujono..
Lk:
Pancen angel jeng,
Pancen angel darbe ati kencono..

Pr:
Opo ono mas,
Tuladhane coba wanita ngendi..
Lk:
Kene kene jeng,
Kene kene lungguho tak kandhani..

Lk:
Dyah subodro garwo raden danan joyo,
Katon ayu kumpul poro marune..
Ora nistho nanging malah nyokrowati,
Bebarengan lebur ing sih tresno suci..
————————
[ver: lyrics]
[id: apcqwacu]
[ar: Dhalang Poer ft. Sis Enn]
[ti: Selingkuh]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:46]
[00:00.02]Selingkuh
[00:00.02]by : Dhalang Poer ft. Sis Enn
[00:41.02]
[00:43.02]>>>
[00:44.02]>>
[00:45.02]>
[00:46.02]Pr: Wiwit biyen mas aku wis nate matur,
[00:55.42]Pr: Loro larane wanito yen diwayuh..
[01:05.48]Pr: Ning yo kene tega-tegane mring bojo,
[01:14.24]Pr: Kangmas nembung niat arep rabi loro..
[01:23.31]
[01:25.05]Lk: Ngene lho jeng murih genah karepku,
[01:33.08]Lk: Timbang slingkuh harak luwih becik wayuh..
[01:43.21]Lk: Opo kowe luwih seneng tak apusi,
[01:52.71]Lk: Aku njajan nanging kowe ora ngerti..
[02:02.09]
[02:04.07]Pr: Opo kuwat mas opo kuwat,
[02:08.68]Pr: Urip nandang sujono..
[02:13.39]Lk: Pancen angel jeng,
[02:16.62]Lk: Pancen angel darbe ati kencono..
[02:23.08]Pr: Opo ono mas,
[02:26.18]Pr: Tuladhane coba wanita ngendi..
[02:32.64]Lk: Kene kene jeng,
[02:36.00]Lk: Kene kene lungguho tak kandhani..
[02:42.03]Lk: Dyah subodro garwo raden danan joyo,
[02:51.71]Lk: Katon ayu kumpul poro marune..
[03:01.41]Lk: Ora nisto nanging malah nyokrowati,
[03:10.96]Lk: Bebarengan lebur ing sih tresno suci..
[03:20.47]
[03:58.09]>>>
[03:59.09]>>
[04:00.09]>
[04:01.09]Pr: Wiwit biyen mas aku wis nate matur,
[04:10.65]Pr: Loro larane wanito yen diwayuh..
[04:20.28]Pr: Ning yo kene tega-tegane mring bojo,
[04:29.84]Pr: Kangmas nembung niat arep rabi loro..
[04:38.35]
[04:40.28]Lk: Ngene lho jeng murih genah karepku,
[04:47.55]Lk: Timbang slingkuh harak luwih becik wayuh..
[04:57.79]Lk: Opo kowe luwih seneng tak apusi,
[05:07.05]Lk: Aku njajan nanging kowe ora ngerti..
[05:16.36]
[05:19.16]Pr: Opo kuwat mas opo kuwat,
[05:23.20]Pr: Urip nandang sujono..
[05:28.91]Lk: Pancen angel jeng,
[05:31.39]Lk: Pancen angel darbe ati kencono..
[05:37.35]Pr: Opo ono mas,
[05:41.02]Pr: Tuladhane coba wanita ngendi..
[05:47.55]Lk: Kene kene jeng,
[05:51.08]Lk: Kene kene lungguho tak kandhani..
[05:57.42]Lk: Dyah subodro garwo raden danan joyo,
[06:06.49]Lk: Katon ayu kumpul poro marune..
[06:16.73]Lk: Ora nistho nanging malah nyokrowati,
[06:26.79]Lk: Bebarengan lebur ing sih tresno suci..
[06:36.55]
—————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s