Kembang Kempis

Versi: Ity Ashella

Kaya kenen wong demen, durung kesanding
Turu miring sikile nendeni guling
Kembang kempis dewekan, bayangan bli karuan
Bengi atis laka sing kanggo dolanan

Kiyep-kiyep matane, bli gelem merem
Inget bae ning kakang, sing kula demen
Yen wis lagi kelingan, jantung rasa pyar-pyaran
Ati ngenes pengen ketunggon barengan

reff :
Awan bengi tek tunggu, sampe keliwat waktu
Kula rindu kang pengen ketemu

Turu bli bisa lali, mangan bli krasa ngeli
Yen kelingan kang sampean siji
Yen kakang bli nemoni, kula rela sing mareki

Kiyep-kiyep matane, bli gelem merem
Inget bae ning kakang, sing kula demen
Yen wis lagi kelingan, jantung rasa pyar-pyaran
Ati ngenes pengen ketunggon barengan

reff :
Awan bengi tek tunggu, sampe keliwat waktu
Kula rindu kang pengen ketemu

Turu bli bisa lali, mangan bli krasa ngeli
Yen kelingan kang sampean siji
Yen kakang bli nemoni, kula rela sing mareki

Kaya kenen wong demen, durung kesanding
Turu miring sikile nendeni guling
Kembang kempis dewekan, bayangan bli karuan
Bengi atis laka sing kanggo dolanan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *