Kangen (vita kdi)


Versi: Vita KDI

Mbrebes mili aku,
Nalikane kowe pamit lungo..
Mulih ora pesti,
Nggo neruske laku langkahmu..

Nggur sinar bulan ngancani aku,
Ning sepi wuku lintang..
Titip pandongaku,
Kanggo kowe sing nglukis tresnaku..

Aku ora biso turu,
Nek ora mbok usap disik sirahku..
Aku bakal setyo nunggu,
Sampe angin nggowo kabarmu..
Yen kowe ugo kangen aku,
Celuk jenengku ning jero ngimpimu

reff :
Nggur sinar bulan ngancani aku,
Ning sepi wuku lintang..
Titip pandongaku,
Kanggo kowe sing nglukis tresnaku..

Aku ora biso turu,
Nek ora mbok usap disik sirahku..
Aku bakal setyo nunggu,
Sampe angin nggowo kabarmu..

Yen kowe ugo kangen aku,
Celuk jenengku ning jero ngimpimu..
Yen kowe ugo kangen aku,
Celuk jenengku ning jero ngimpimu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *