Kangen (vita kdi)


Vita-KDI_7
Versi: Vita KDI

Mbrebes mili aku,
Nalikane kowe pamit lungo..
Mulih ora pesti,
Nggo neruske laku langkahmu..

Nggur sinar bulan ngancani aku,
Ning sepi wuku lintang..
Titip pandongaku,
Kanggo kowe sing nglukis tresnaku..

Aku ora biso turu,
Nek ora mbok usap disik sirahku..
Aku bakal setyo nunggu,
Sampe angin nggowo kabarmu..
Yen kowe ugo kangen aku,
Celuk jenengku ning jero ngimpimu

reff :
Nggur sinar bulan ngancani aku,
Ning sepi wuku lintang..
Titip pandongaku,
Kanggo kowe sing nglukis tresnaku..

Aku ora biso turu,
Nek ora mbok usap disik sirahku..
Aku bakal setyo nunggu,
Sampe angin nggowo kabarmu..

Yen kowe ugo kangen aku,
Celuk jenengku ning jero ngimpimu..
Yen kowe ugo kangen aku,
Celuk jenengku ning jero ngimpimu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: pwvahucv]
[ar: Vita KDI]
[ti: Kangen]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:01.04]Kangen – Vita KDI
[00:28.04]
[00:31.04]>>>
[00:32.04]>>
[00:33.04]>
[00:34.04]Mbrebes mili aku,
[00:37.64]Nalikane kowe
[00:41.22]pamit lungo..
[00:45.20]
[00:48.19]Mulih ora pesti,
[00:52.91]Nggo neruske
[00:54.91]laku langkahmu..
[00:58.70]
[01:01.32]Nggur sinar bulan
[01:05.17]ngancani aku,
[01:09.03]Ning sepi wuku lintang..
[01:14.68]Titip pandongaku,
[01:20.29]Kanggo kowe
[01:22.59]sing nglukis tresnaku..
[01:26.45]
[01:28.49]Aku ora biso turu,
[01:34.34]Nek ora mbok usap
[01:37.37]disik sirahku..
[01:41.37]Aku bakal setyo nunggu,
[01:48.29]Sampe angin
[01:50.39]nggowo kabarmu..
[01:54.94]Yen kowe ugo kangen aku,
[02:01.90]Celuk jenengku
[02:04.69]ning jero ngimpimu..
[02:07.85]
[02:36.77]>>>
[02:37.77]>>
[02:38.77]>
[02:39.77]Nggur sinar bulan
[02:42.77]ngancani aku,
[02:46.60]Ning sepi wuku lintang..
[02:51.26]Titip pandongaku,
[02:55.05]Kanggo kowe
[02:59.22]sing nglukis tresnaku..
[03:03.81]
[03:05.44]Aku ora biso turu,
[03:11.61]Nek ora mbok usap
[03:14.23]disik sirahku..
[03:19.07]Aku bakal setyo nunggu,
[03:25.67]Sampe angin
[03:27.78]nggowo kabarmu..
[03:32.42]Yen kowe
[03:35.03]ugo kangen aku,
[03:39.57]Celuk jenengku
[03:42.25]ning jero ngimpimu..
[03:46.85]Yen kowe
[03:49.09]ugo kangen aku,
[03:53.38]Celuk jenengku
[03:55.81]ning jero ngimpimu..
[03:59.97]
———–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s