Ilang Welase (ina novita)


Ina-Novita
Versi: Ina Novita

Percuma riko ngomong sayang,
Percuma riko ngomong welas..
Saiki isun dikeplas,
Mergane wis ilang welase..

Sing eling riko bengen-bengene,
Isun riko sayang-sayang..
Saiki sun dibuang-buang,
Mentolo riko ninggal menyang..

reff:
Mego mendhung ono ring nduwuran,
Tego nundung getun ring mburian..
Klendi maning barang wis kadhung,
Riko lan isun sing perlu getun..

Iki kabeh wis dadi nasibe,
Masio ilang welase sun sing biso lali..
Iling-iling wong loro dadi siji,
Mugo-mugo isun tahan uji..

Sing eling riko bengen-bengene,
Isun riko sayang-sayang..
Saiki sun dibuang-buang,
Mentolo riko ninggal menyang..

reff:
Mego mendhung ono ring nduwuran,
Tego nundung getun ring mburian..
Klendi maning barang wis kadhung,
Riko lan isun sing perlu getun..

Iki kabeh wis dadi nasibe,
Masio ilang welase sun sing biso lali..
Iling-iling wong loro dadi siji,
Mugo-mugo isun tahan uji..

Percuma riko ngomong sayang,
Percuma riko ngomong welas..
Saiki isun dikeplas,
Mergane wis ilang welase..
—————–
[ver: lyrics]
[id: baoaqkcu]
[ar: Ina Novita]
[ti: Ilang Welase]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:00.03]Ilang Welase
[00:00.03]by: Ina Novita
[00:25.03]
[00:27.00]>>>
[00:28.00]>>
[00:29.00]>
[00:30.00]Percuma riko ngomong sayang,
[00:36.50]Percuma riko ngomong welas..
[00:44.20]Saiki isun dikeplas,
[00:51.14]Mergane wis ilang welase..
[00:58.35]Sing eling riko bengen-bengene,
[01:05.87]Isun riko sayang-sayang..
[01:12.85]Saiki sun dibuang-buang,
[01:20.25]Mentolo riko ninggal menyang..
[01:26.87]
[01:50.63]>>>
[01:51.63]>>
[01:52.63]>
[01:53.63]Mego mendhung ono ring nduwuran,
[02:01.05]Tego nundung getun ring mburian..
[02:08.70]Klendi maning barang wis kadhung,
[02:15.66]Riko lan isun sing perlu getun..
[02:22.75]Iki kabeh wis dadi nasibe,
[02:29.41]Masio ilang welase sun sing biso lali..
[02:36.57]Iling-iling wong loro dadi siji,
[02:43.28]Mugo-mugo isun tahan uji..
[02:50.56]Sing eling riko bengen-bengene,
[02:57.69]Isun riko sayang-sayang..
[03:05.22]Saiki sun dibuang-buang,
[03:11.62]Mentolo riko ninggal menyang..
[03:19.09]
[03:44.03]>>>
[03:45.03]>>
[03:46.03]>
[03:47.03]Mego mendhung ono ring nduwuran,
[03:53.15]Tego nundung getun ring mburian..
[04:00.61]Klendi maning barang wis kadhung,
[04:07.46]Riko lan isun sing perlu getun..
[04:14.74]Iki kabeh wis dadi nasibe,
[04:21.52]Masio ilang welase sun sing biso lali..
[04:28.74]Iling-iling wong loro dadi siji,
[04:35.52]Mugo-mugo isun tahan uji..
[04:42.62]Percuma riko ngomong sayang,
[04:49.85]Percuma riko ngomong welas..
[04:56.82]Saiki isun dikeplas,
[05:03.67]Mergane wis ilang welase..
[05:10.56]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s