Ilang Welase (ina novita)

Versi: Ina Novita

Percuma riko ngomong sayang,
Percuma riko ngomong welas..
Saiki isun dikeplas,
Mergane wis ilang welase..

Sing eling riko bengen-bengene,
Isun riko sayang-sayang..
Saiki sun dibuang-buang,
Mentolo riko ninggal menyang..

reff:
Mego mendhung ono ring nduwuran,
Tego nundung getun ring mburian..
Klendi maning barang wis kadhung,
Riko lan isun sing perlu getun..

Iki kabeh wis dadi nasibe,
Masio ilang welase sun sing biso lali..
Iling-iling wong loro dadi siji,
Mugo-mugo isun tahan uji..

Sing eling riko bengen-bengene,
Isun riko sayang-sayang..
Saiki sun dibuang-buang,
Mentolo riko ninggal menyang..

reff:
Mego mendhung ono ring nduwuran,
Tego nundung getun ring mburian..
Klendi maning barang wis kadhung,
Riko lan isun sing perlu getun..

Iki kabeh wis dadi nasibe,
Masio ilang welase sun sing biso lali..
Iling-iling wong loro dadi siji,
Mugo-mugo isun tahan uji..

Percuma riko ngomong sayang,
Percuma riko ngomong welas..
Saiki isun dikeplas,
Mergane wis ilang welase..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *