Ra Pengen Bali


Ra Pengen Bali
Ciptaan : Mr. Brown
Vokal : Mr. Brown
Produksi : BIC??

Ra kepingin bali maneh aku
Ra kepingin bali maneh aku
Marang sliramu jere lungo
Ninggalke tanpo warto

Janji janji kowe nate janji
Urip bareng sehidup semati
Ning nyatane nganti saiki
Ninggalke oh ning endi

reff :

Nanging saiki, aku tak sendiri
Ono jodo sing wis ngancani
Nganti saiki, duwe putro siji
Sing biso ngobati laraning ati iki

Janji janji kowe nate janji
Urip bareng sehidup semati
Ning nyatane nganti saiki
Ninggalke oh ning endi

reff :

Nanging saiki, aku tak sendiri
Ono jodo sing wis ngancani
Nganti saiki, duwe putro siji
Sing biso ngobati laraning ati iki

Nanging saiki, aku tak sendiri
Ono jodo sing wis ngancani
Nganti saiki, duwe putro siji
Sing biso ngobati laraning ati iki

Ra kepingin bali maneh aku
Ra kepingin bali maneh aku
Marang sliramu jere lungo
Ninggalke tanpo warto

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ejzxeAJS7nU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s