Ra Pengen Bali

Versi: Mr. Brown

Ra kepingin bali maneh aku
Ra kepingin bali maneh aku
Marang sliramu jere lungo
Ninggalke tanpo warto

Janji janji kowe nate janji
Urip bareng sehidup semati
Ning nyatane nganti saiki
Ninggalke oh ning endi

reff :
Nanging saiki, aku tak sendiri
Ono jodo sing wis ngancani
Nganti saiki, duwe putro siji
Sing biso ngobati laraning ati iki

Janji janji kowe nate janji
Urip bareng sehidup semati
Ning nyatane nganti saiki
Ninggalke oh ning endi

reff :
Nanging saiki, aku tak sendiri
Ono jodo sing wis ngancani
Nganti saiki, duwe putro siji
Sing biso ngobati laraning ati iki

Nanging saiki, aku tak sendiri
Ono jodo sing wis ngancani
Nganti saiki, duwe putro siji
Sing biso ngobati laraning ati iki

Ra kepingin bali maneh aku
Ra kepingin bali maneh aku
Marang sliramu jere lungo
Ninggalke tanpo warto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *