Ngimpi (nova soraya)

Versi: Nova Soraya

Dek wengi aku ngimpi kowe,
Ngimpine disun neng pipine..
Pertandane kowe jek sayange,
Nganti seprene aku isih dewe..

Esuke aku weruh kowe,
Gandengan karo sing liyane..
Loro atiku yen koyo ngene,
Bubar wae yen ngene carane..

reff:
Manuk sriti,
Manuk sriti sing ireng buntute..
Sing tak impi,
Sing tak impi wis ono sing nduwe..

Kembang mlati,
Kembang mlati sing dironce-ronce..
Loro ati,
Loro ati ra ono tambane..

Pancen salahku dewe,
Tresno tresnoku dewe..
Yen pancen wis jodohne,
Mugo saklawase..

reff:
Esuke aku weruh kowe,
Gandengan karo sing liyane..
Loro atiku yen koyo ngene,
Bubar wae yen ngene carane..

reff:
Manuk sriti,
Manuk sriti sing ireng buntute..
Sing tak impi,
Sing tak impi wis ono sing nduwe..

Kembang mlati,
Kembang mlati sing dironce-ronce..
Loro ati,
Loro ati ra ono tambane..

Pancen salahku dewe,
Tresno tresnoku dewe..
Yen pancen wis jodohne,
Mugo saklawase..

Dek wengi aku ngimpi kowe,
Ngimpine disun neng pipine..
Pertandane kowe jek sayange,
Nganti seprene aku isih dewe..