Goyang Sinden

Versi: Dewi Kirana

Goyang sinden aduh asyike,
Goyang sinden aduh indahe
Goyang sinden lenggak lenggoke
Gawe melayang sing nontone

Nikmati suara musik,
Asyik memang asyik
Nikmati suara tembang,
Sembari bergoyang

Goyang sinden aduh asyike,
Goyang sinden ah ah ah ah ah
Goyang sinden lenggak lenggoke
Gawe melayang sing nontone

Nikmati suara musik,
Asyik memang asyik
Nikmati suara tembang,
Sembari bergoyang

reff :
Petani, pedagang, nelayan
Karyawan lan wong kantoran
Daripada stress pikiran,
Ayu melu goyang

Bos kusen sing ning endi bae
Lan kabeh wong sing kerjane
Mumpung lagi ana hiburan
Ayu melu goyang

Digoyang goyang goyang,
Duhai asyik pisan
Digoyang goyang goyang,
Diiringi tembang

Goyang sinden aduh asyike,
Goyang sinden ah ah ah ah ah
Goyang sinden lenggak lenggoke
Gawe melayang sing nontone

reff :
Petani, pedagang, nelayan
Karyawan lan wong kantoran
Daripada stress pikiran,
Ayu melu goyang

Bos kusen sing ning endi bae
Lan kabeh wong sing kerjane
Mumpung lagi ana hiburan
Ayu melu goyang

Digoyang goyang goyang,
Duhai asyik pisan
Digoyang goyang goyang,
Diiringi tembang

Goyang sinden aduh asyike,
Goyang sinden ah ah ah ah ah
Goyang sinden lenggak lenggoke
Gawe melayang sing nontone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *