Sapandurat Medhun Lewung

Versi: Indri S

Ngalamuning atiku,
Mikir sliramu suwe ra ketemu
Jroning roso tresno
Ngati-ati kegowo lamunku

Suwe wis ora ketemu
Sak pandulut tetep mring sliramu
Adem ayem pangrasaku
Jebulane kejeron lamunku

Yen to arep sedino??
Dadi wisno kok ditinggal lungo
Opo mung ngunu kowe wis ra setyo
Iso iso tak percoyo

Saking gede katresnanku
Sak pandulut tetep mring sliramu
Ojo kesuwen lungamu
Sak kundure merakke atike

reff :
Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodha ati rinten siang ndalu

Kinurban jiwo rogo
Ngundang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing atiku ga entuk jampi
Dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu
Mring sliramu dadyo sisihanku
Mugi gusti nglilani
Tresnaku bakal ginowo mati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *