Ojo Kesandung

Versi: Herman Tino

Ojo kesandung batu neng dalan awan-awan
Kuwi nandane, ora karuan
Karang enom mestine, dadi golek’an
Ayem? nggarang dikarak gawe pawitan

Ojo tok pikir, rai mbancer dolek’anmu
Rai kelimis, rame seng nunggu
Mlerak-mlerok mripate, alise ciut
Moro teko seng numah?, ora ketrimo

Mbok perawan karo joko podo ae
Ora trimo, dudingane uwong tuwo
Nek seng wadon, pilihane bondo kerjo
Nek seng joko, rai klimis arepane

Ayo podo dicedeki, kersane pengeran kuoso
Terimo opoae seng diwehi
Ayo podo dicedeki, kersane pengeran kuoso
Terimo opoae seng diwehi

Bapak lan emak, seng nggedekake kawit bayi
Cilik digedhong, nangis dibopong
Pengen njaluk neng kowe, ora keweton
Karek kowe wis gerang, timbangono

reff :
Mbok perawan karo joko podo ae
Ora trimo, dudingane uwong tuwo
Nek seng wadon, pilihane bondo kerjo
Nek seng joko, rai klimis arepane

Ayo podo dicedeki, kersane pengeran kuoso
Terimo opoae seng diwehi
Ayo podo dicedeki, kersane pengeran kuoso
Terimo opoae seng diwehi

Bapak lan emak, seng nggedekake kawit bayi
Cilik digedhong, nangis dibopong
Pengen njaluk ning kowe, ora keweton
Karek kowe wis gerang, timbangono

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *