Milih Wanito

Versi: Favourite’s Group

Milih wanito, ‘ro konco
Sing wicaksono
Ojo mung nyawang rupo,
Opo meneh marang bondho

Sing tuhu tresno, ‘ro konco
Banget utomo
Ngabekti lan setyo,
Jujur tulus lan prasojo

Ayu rupane, yo to mas
Kuning kulite
Sumeh guyune, yo to mas
Duwur dedege

Mung kudu ngerteni
Olo lan becik atine

Yen wis ketemu, ‘ro konco
Ojo kesusu
Becike sak durunge
Dingerteni watekane

reff :
Ayu rupane, yo to mas
Kuning kulite
Sumeh guyune, yo to mas
Duwur dedege

Mung kudu ngerteni
Olo lan becik atine

Yen wis ketemu, ‘ro konco
Ojo kesusu
Becike sak durunge
Dingerteni watekane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *