Loro Sepi

Versi: Harold Soerowikromo

Kepengin tanganku, ngelus-ngelus rambutmu
Kepengin tanganku, cekelan tanganmu
Sansoyo ati iki, kangen mring awakmu
Marakake ora biso turu

Kepengin nyedak’i, nyedak’i sliramu
Kepengin nempelke, lambeku lambemu
Sansoyo mripat iki, meruhi manismu
Aku tresno banget ro awakmu

Loro sepi, jroning atiku
Urip tansah mendem tresnomu
Loro kangen, marang sliramu
Sing banget adoh ning mripatku

reff :
Kepengin tanganku, ngelus-ngelus rambutmu
Kepengin tanganku, cekelan tanganmu
Sansoyo ati iki, kangen mring awakmu
Marakake ora biso turu

Loro sepi, jeroning atiku
Urip tansah mendem tresnomu
Loro kangen marang sliramu
Sing banget adoh ning mripatku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *