Loro Sepi


Loro Sepi
Ciptaan : ??
Vokal : Harold Soerowikromo
Produksi : ??

Kepengin tanganku, ngelus-ngelus rambutmu
Kepengin tanganku, cekelan tanganmu
Sansoyo ati iki, kangen mring awakmu
Marakake ora biso turu

Kepengin nyedak’i, nyedak’i sliramu
Kepengin nempelke, lambeku lambemu
Sansoyo mripat iki, meruhi manismu
Aku tresno banget ro awakmu

Loro sepi, jroning atiku
Urip tansah mendem tresnomu
Loro kangen, marang sliramu
Sing banget adoh ning mripatku

reff :

Kepengin tanganku, ngelus-ngelus rambutmu
Kepengin tanganku, cekelan tanganmu
Sansoyo ati iki, kangen mring awakmu
Marakake ora biso turu

Loro sepi, jeroning atiku
Urip tansah mendem tresnomu
Loro kangen marang sliramu
Sing banget adoh ning mripatku

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=SjWVqxfenqI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s