Judeg

Versi: Titiek Sandora

Ora ono udan, ora ono srengenge
Nanging howo iki, tansah panas wae

Aku dadi judeg, yen angrasak-ke iki
Seprono seprene tan ono alasan, njur nyenengke

Oh kangmas opo to sing kok pikirake
Nek nesu, aku takon opo salahku

Mbok coba, kangmas bloko ben kabeh cetho
Tinimbang, gawe pikir sabendino

reff :
Aku dadi judeg, yen angrasak-ke iki
Seprono seprene tan ono alasan, kok njur meneng wae

Oh kangmas opo to sing kok pikirake
Nek nesu, aku takon opo salahku

Mbok coba, kangmas bloko ben kabeh cetho
Tinimbang, gawe pikir sabendino

Ora ono udan, ora ono srengenge
Nanging howo iki, tansah panas wae
Oh kangmasku

Nanging howo iki, tansah panas wae
Oh kangmasku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *