Jare Sopo

Versi: Eddy Silitonga

Wingi sore, aku lungo barengan
Karo konco, mubeng-mubeng blauran
Baline numpak becak nang tunjungan
Ngumbah moto lan golek senggolan

[Jare sopo], ra seneng
[Jare sopo], ra betah
[Suroboyo], arek’e ayu-ayu

[Gawe trenyuh], atiku
[Tambah nyoto], tresnaku
[Suroboyo], arek ayu ning kono

Telung minggu, liburanku suwene
Suroboyo, wis kudu tak tinggalke
Ning atiku durung gelem jak bali
Yen durung biso nggandeng cah kono

[Jare sopo], ra seneng
[Jare sopo], ra betah
[Suroboyo], arek’e ayu-ayu

[Gawe trenyuh], atiku
[Tambah nyoto], tresnaku
[Suroboyo], arek ayu ning kono

reff :
[Jare sopo], ra seneng
[Jare sopo], ra betah
[Suroboyo], arek’e ayu-ayu

[Gawe trenyuh], atiku
[Tambah nyoto], tresnaku
[Suroboyo], arek ayu ning kono

[Jare sopo], ra seneng
[Jare sopo], ra betah
[Suroboyo], arek’e ayu-ayu

[Gawe trenyuh], atiku
[Tambah nyoto], tresnaku
[Suroboyo], arek ayu ning kono

[Jare sopo], ra seneng
[Jare sopo], ra betah
[Suroboyo], arek’e ayu-ayu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *