Berat Sebelah

Versi: Wulan

Nang apa…, kakang nyesali
Padahal…, kakang janji
Nerima…, kula wong susah
Sumpae…, arep setia

Sekien…, wis dadi siji
Ning kula…, bli perduli
Wayuan…, kawin colongan
Bli melas…, karo sibadan

reff :
Sun duwe laki sugi,
Bli kena dinunuti
Najan ngebakti,
Angger disakiti,
Lara setengah mati

Kula duwe kandungan,
Jarang ketunggon laki
Kakang ora sayang,
Karo sijabang bayi ora gelem niliki
Rabi enom ditunggoni, rabi tua disakiti

Sekien…, wis dadi siji
Ning kula…, bli perduli
Wayuan…, kawin colongan
Bli melas…, karo sibadan

reff :
Sun duwe laki sugi,
Bli kena dinunuti
Najan ngebakti,
Angger disakiti,
Lara setengah mati

Kula duwe kandungan,
Jarang ketunggon laki
Kakang ora sayang,
Karo sijabang bayi ora gelem niliki
Rabi enom ditunggoni, rabi tua disakiti

Nang apa…, kakang nyesali
Padahal…, kakang janji
Nerima…, kula wong susah
Sumpae…, arep setia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *