Pengen Kelon

Versi: Nunung Alvi

Nudua sedina ping pitu
Wong lanang ora bakal ngaku
Najan kien doyan demenan,
Dituduh malah ngajak tukaran

Ning umah, dianggepe sekampel
Sore teka ganti klambi mantel
Rasa jenuh, yen bengi nunggu
Sering nangis sejerone klambu
Wong lanang, ning kula ora nafsu

reff :
Apa laki wis bosen,
Apa wis ora demen
Apa pengen turu segar sing bulen

Kadang sering ketuwon,
Sering nangis ning waton
Duh ngenese, lamon wis pengen kelon

Kula pengen ketunggon,
Pengen ngedem ning pangkon

Ning umah, dianggepe sekampel
Sore teka ganti klambi mantel
Rasa jenuh, yen bengi nunggu
Sering nangis sejerone klambu
Wong lanang, ning kula ora nafsu

reff :
Apa laki wis bosen,
Apa wis ora demen
Apa pengen turu segar sing bulen

Kadang sering ketuwon,
Sering nangis ning waton
Duh ngenese, lamon wis pengen kelon

Kula pengen ketunggon,
Pengen ngedem ning pangkon

Nudua sedina ping pitu
Wong lanang ora bakal ngaku
Najan kien doyan demenan,
Dituduh malah ngajak tukaran

Ning umah, dianggepe sekampel
Sore teka ganti klambi mantel
Rasa jenuh, yen bengi nunggu
Sering nangis sejerone klambu
Wong lanang, ning kula ora nafsu

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *