Pegel Ngulati

Versi: Dian Anic

Aduh mama, aduh mimi
Sekien ana ning endi
KUla pengel ngulati,
Awan kelawan bengi
Pikir bingung, sampe ampir frustasi

Aduh mimi, aduh mama
Tega pisan ninggalaken kula
Arep kepengen takon, kula salae apa
Bokat salah, kula njaluk diampura

reff :
Nangis sedih sejeroningati,
Udan gerimis sing melu nyakseni
Ya Allah ya robbi, gusti maha suci
Elingaken mama kelawan mimi

Sing cilik kula sampe dewasa
Bli weruh wujude wong tua
Duh sepira dedege, kayangapa rupane
Ning wong tua, butuh kasih sayange

Aduh aduh kayangapa,
Ketunggon karo wong tua
Pribasane kaya,
Urip sing surga

Aduh mimi, aduh mama
Tega pisan ninggalaken kula
Arep kepengen takon, kula salae apa
Bokat salah, kula njaluk diampura

reff :
Nangis sedih sejeroningati,
Udan gerimis sing melu nyakseni
Ya Allah ya robbi, gusti maha suci
Elingaken mama kelawan mimi

Sing cilik kula sampe dewasa
Bli weruh wujude wong tua
Duh sepira dedege, kayangapa rupane
Ning wong tua, butuh kasih sayange

Aduh aduh kayangapa,
Ketunggon karo wong tua
Pribasane kaya,
Urip sing surga

Aduh mama, aduh mimi
Sekien ana ning endi
KUla pengel ngulati,
Awan kelawan bengi
Pikir bingung, sampe ampir frustasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *