Langka Wong Liya

Versi: Ina Malini ft. Yayat Imrona

Pr :
Ha ha ha…., ha ha ha…
Langka wong liya,
Sing tek demeni nang dunya
Seliane rika, seliane rika

Langka wong liya,
Sing tek senengi nang dunya
Seliane rika, seliane rika

reff :
Pr :
Ati tentrem lan ayem,
Nek nang sandinge rika
Rasa bungah lan seneng
Nek kumpul karo rika

Lk :
Ho…aku semono uga,
Mung kowe sing tek cinta
Kawit gemiyen mula,
Nganti tekan tua

Pr :
Langka wong liya,
Sing tek demeni nang dunya
Seliane rika, seliane rika

Langka wong liya,
Sing tek senengi nang dunya
Seliane rika, seliane rika

reff :
Pr :
Ati tentrem lan ayem,
Nek nang sandinge rika
Rasa bungah lan seneng
Nek kumpul karo rika

Lk :
Ho…aku semono uga,
Mung kowe sing tek cinta
Kawit gemiyen mula,
Nganti tekan tua

Pr :
Langka wong liya,
Sing tek demeni nang dunya
Seliane rika, seliane rika

Langka wong liya,
Sing tek senengi nang dunya
Seliane rika, seliane rika

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *