Ngampet Kangen

Versi: Asih Agustin

WETENG LUWIH ORA DOYAN MANGAN
MARGO AKU KANGEN, KANGEN SLIRAMU
PIRANG-PIRANG NDINO ADOH KARO KOWE
AKU KANGEN, KANGEN KARO SLIRAMU

MOTO NGANTUK ORA BISO TURU,
MARGO NGAMPET KANGENE ATIKU
BOLA-BALI TAK TELPUN, PENGEN KRUNGU SUARAMU
AMARGO NGAMPET KANGENE ATIKU

reff :
KOYO MBENDUNG SEGORO,
NGEMPET ROSO SAKJERONE DODO
AKU PENGEN KETEMU,
KETEMU, KETEMU SLIRAMU

KOYO MBENDUNG SEGORO,
NGEMPET ROSO SAKJERONE DODO
AKU PENGEN KETEMU,
KETEMU, KETEMU SLIRAMU

AWAN BENGI MUNG TANSAH NGENTENI
NGENTENI SLIRAMU ORA NDANG NILIK’I
ADUH GUSTI, PARINGONO SABAR
LAN PARINGONO ATI KANG JEMBAR

reff :
MOTO NGANTUK ORA BISO TURU,
MARGO NGAMPET KANGENE ATIKU
BOLA-BALI TAK TELPUN, PENGEN KRUNGU SUARAMU
AMARGO NGAMPET KANGENE ATIKU

reff :
KOYO MBENDUNG SEGORO,
NGEMPET ROSO SAKJERONE DODO
AKU PENGEN KETEMU,
KETEMU, KETEMU SLIRAMU

KOYO MBENDUNG SEGORO,
NGEMPET ROSO SAKJERONE DODO
AKU PENGEN KETEMU,
KETEMU, KETEMU SLIRAMU

AWAN BENGI MUNG TANSAH NGENTENI
NGENTENI SLIRAMU ORA NDANG NILIK’I
ADUH GUSTI, PARINGONO SABAR
LAN PARINGONO ATI KANG JEMBAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *