Ngampet Kangen


Ngampet Kangen
Ciptaan : Dyah Putri
Vokal : Asih Agustin
Produksi : Prima Abadi Record

WETENG LUWIH ORA DOYAN MANGAN
MARGO AKU KANGEN, KANGEN SLIRAMU
PIRANG-PIRANG NDINO ADOH KARO KOWE
AKU KANGEN, KANGEN KARO SLIRAMU

MOTO NGANTUK ORA BISO TURU,
MARGO NGAMPET KANGENE ATIKU
BOLA-BALI TAK TELPUN, PENGEN KRUNGU SUARAMU
AMARGO NGAMPET KANGENE ATIKU

reff :

KOYO MBENDUNG SEGORO,
NGEMPET ROSO SAKJERONE DODO
AKU PENGEN KETEMU,
KETEMU, KETEMU SLIRAMU

KOYO MBENDUNG SEGORO,
NGEMPET ROSO SAKJERONE DODO
AKU PENGEN KETEMU,
KETEMU, KETEMU SLIRAMU

AWAN BENGI MUNG TANSAH NGENTENI
NGENTENI SLIRAMU ORA NDANG NILIK’I
ADUH GUSTI, PARINGONO SABAR
LAN PARINGONO ATI KANG JEMBAR

reff :

MOTO NGANTUK ORA BISO TURU,
MARGO NGAMPET KANGENE ATIKU
BOLA-BALI TAK TELPUN, PENGEN KRUNGU SUARAMU
AMARGO NGAMPET KANGENE ATIKU

reff :

KOYO MBENDUNG SEGORO,
NGEMPET ROSO SAKJERONE DODO
AKU PENGEN KETEMU,
KETEMU, KETEMU SLIRAMU

KOYO MBENDUNG SEGORO,
NGEMPET ROSO SAKJERONE DODO
AKU PENGEN KETEMU,
KETEMU, KETEMU SLIRAMU

AWAN BENGI MUNG TANSAH NGENTENI
NGENTENI SLIRAMU ORA NDANG NILIK’I
ADUH GUSTI, PARINGONO SABAR
LAN PARINGONO ATI KANG JEMBAR

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-OMelovVOYw

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s