Minah

Versi: Dedy Pitak

Aduh minah…, tek enteni awit bocah
Janji nek rampung sekolah, kowe karo aku nikah
Aduh du du du duuuh minah, sebab pengaruh rupiah
Kowe siki dadi owah, pengin urip serba mewah

Ragadmu sekolah, tek rewangi nganti adol sawah
Bareng lulus sekolah, ko’ nampani goteke pak lurah
Aduh du du du duuuh minah, kepeksa aku sing ngalah
Siki aku uwis pasrah, wis pestine gusti Allah

reff :
Aduh minah…, tek enteni awit bocah
Janji nek rampung sekolah, kowe karo aku nikah
Aduh du du du duuuh minah, sebab pengaruh rupiah
Kowe siki dadi owah, pengin urip serba mewah

Ragadmu sekolah, tek rewangi nganti adol sawah
Bareng lulus sekolah, ko’ nampani goteke pak lurah
Aduh du du du duuuh minah, kepeksa aku sing ngalah
Siki aku uwis pasrah, wis pestine gusti Allah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *