Layangan

Versi: Vivi Rosalita

Usum.., usum…, usum layangan
Bola digelas dienggo bendetan
Aran ganjur dowo-dowoan,
Sangkrahe carang wit-witan

Mumpung.., lampong nang awang-awang
Pertondho pedhot aran layangan
Yo hang ngadhang, sepirang-pirang
Lare-lare podho rebutan

reff :
Ono abang, ono kuning
Ono ijo, ono putih
Macem-macem kelire

Ono palang, ono cundhut
Ono kop-kopan sawi-sawian
Macem-macem gambare

reff :
Usum.., usum…, usum layangan
Bola digelas dienggo bendetan
Aran ganjur dowo-dowoan,
Sangkrahe carang wit-witan

Mumpung.., lampong nang awang-awang
Pertondho pedhot aran layangan
Yo hang ngadhang, sepirang-pirang
Lare-lare podho rebutan

reff :
Ono abang, ono kuning
Ono ijo, ono putih
Macem-macem kelire

Ono palang, ono cundhut
Ono kop-kopan sawi-sawian
Macem-macem gambare

Pedhote layangan sing dadi paran,
Tapi ojo sampek pedhot seduluran
Pedhote layangan sing dadi paran,
Tapi ojo sampek pedhot seduluran

Pedhote layangan sing dadi paran,
Tapi ojo sampek pedhot seduluran
Pedhote layangan sing dadi paran,
Tapi ojo sampek pedhot seduluran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *