Lamaranku Wurung

Versi: Bije Patik

Durung suwe aku lamaran,
Malah siki ditinggal pacaran..
Janjine nganti tekan mantenan,
Nyatane kowe ngajak bubaran..

Atiku jan krasa nggrentes pisan,
Krungu kowe arep nikahan..
Uwis marem nglarani atiku,
Kowe kelalen karo janjimu..

reff :
Wong tuwaku ndisit wis rembugan,
Nggolet dina sing nggo nikahan..
Kowe ngomong jere mantep pisan,
Arep urip bareng bebrayan..

Tapi siki mung gari kenangan,
Lamaranku wurung nang ndalan..
Moga-moga atiku sabar,
Laraku ora bakal kebayar..

Durung suwe aku lamaran,
Malah siki ditinggal pacaran..
Janjine nganti tekan mantenan,
Nyatane kowe ngajak bubaran..

Atiku jan krasa nggrentes pisan,
Krungu kowe arep nikahan..
Uwis marem nglarani atiku,
Kowe kelalen karo janjimu..

reff :
Wong tuwaku ndisit wis rembugan,
Nggolet dina sing nggo nikahan..
Kowe ngomong jere mantep pisan,
Arep urip bareng bebrayan..

Tapi siki mung gari kenangan,
Lamaranku wurung nang ndalan..
Moga-moga atiku sabar,
Laraku ora bakal kebayar..

Atiku jan krasa nggrentes pisan,
Krungu kowe arep nikahan..
Uwis marem nglarani atiku,
Kowe kelalen karo janjimu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *