Kelingan (rina amelia)

Versi: Rina Amelia

Sak pungkurmu tak tutup lawang atiku,
Ra ono sing ngancani..
Nyenyeting sepi nambahi kangening ati,
Lungo ra bali-bali..

Kelingan eseme, kelingan guyune
Kelingan kelingan, kelingan kabehe..
Yen nyawang lakune, katon nggregetake
Ojo ojo ojo, aku ditinggalke..

Sepine wengi, ra koyo sepi atiku
Aku tansah ngenteni..
Sak balimu aku tansah tetep nunggu,
Nganti putih rambutku..

reff:
Sak pungkurmu tak tutup lawang atiku,
Ra ono sing ngancani..
Nyenyeting sepi nambahi kangening ati,
Lungo ra bali-bali.

Kelingan eseme, kelingan guyune
Kelingan kelingan, kelingan kabehe..
Yen nyawang lakune, katon nggregetake
Ojo ojo ojo, aku ditinggalke..

Sepine wengi, ra koyo sepi atiku
Aku tansah ngenteni..
Sak balimu aku tansah tetep nunggu,
Nganti putih rambutku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *