Kelingan (rina amelia)


rina-amelia_5
Versi: Rina Amelia

Sak pungkurmu tak tutup lawang atiku,
Ra ono sing ngancani..
Nyenyeting sepi nambahi kangening ati,
Lungo ra bali-bali..

Kelingan eseme, kelingan guyune
Kelingan kelingan, kelingan kabehe..
Yen nyawang lakune, katon nggregetake
Ojo ojo ojo, aku ditinggalke..

Sepine wengi, ra koyo sepi atiku
Aku tansah ngenteni..
Sak balimu aku tansah tetep nunggu,
Nganti putih rambutku..

reff:
Sak pungkurmu tak tutup lawang atiku,
Ra ono sing ngancani..
Nyenyeting sepi nambahi kangening ati,
Lungo ra bali-bali.

Kelingan eseme, kelingan guyune
Kelingan kelingan, kelingan kabehe..
Yen nyawang lakune, katon nggregetake
Ojo ojo ojo, aku ditinggalke..

Sepine wengi, ra koyo sepi atiku
Aku tansah ngenteni..
Sak balimu aku tansah tetep nunggu,
Nganti putih rambutku..
——————
[ver: lyrics]
[id: wakwancu]
[ar: Rina Amelia]
[ti: Kelingan]
[al: Jan Ndhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:12]
[00:00.03]Kelingan
[00:00.03]by: Rina Amelia
[00:37.03]
[00:39.03]>>>
[00:40.03]>>
[00:41.03]>
[00:42.03]Sak pungkurmu tak tutup lawang atiku,
[00:49.29]Ra ono sing ngancani..
[00:56.62]Nyenyeting sepi nambahi kangening ati,
[01:03.89]Lungo ra bali-bali..
[01:12.00]Kelingan eseme, kelingan guyune
[01:18.72]Kelingan kelingan, kelingan kabehe..
[01:25.30]Yen nyawang lakune, katon nggregetake
[01:33.50]Ojo ojo ojo, aku ditinggalke..
[01:41.01]Sepine wengi, ra koyo sepi atiku
[01:48.38]Aku tansah ngenteni..
[01:56.12]Sak balimu aku tansah tetep nunggu,
[02:03.29]Nganti putih rambutku..
[02:10.32]
[02:37.05]>>>
[02:38.05]>>
[02:39.05]>
[02:40.05]Sak pungkurmu tak tutup lawang atiku,
[02:47.71]Ra ono sing ngancani..
[02:54.96]Nyenyeting sepi nambahi kangening ati,
[03:02.21]Lungo ra bali-bali.
[03:09.78]Kelingan eseme, kelingan guyune
[03:17.11]Kelingan kelingan, kelingan kabehe..
[03:23.87]Yen nyawang lakune, katon nggregetake
[03:32.14]Ojo ojo ojo, aku ditinggalke..
[03:39.19]Sepine wengi, ra koyo sepi atiku
[03:46.58]Aku tansah ngenteni..
[03:54.24]Sak balimu aku tansah tetep nunggu,
[04:01.57]Nganti putih rambutku..
[04:08.30]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s