Kasmaran (dedy pitak)

Versi: Dedy Pitak

Kaya kiye temen rasane inyong,
Bareng wingi kenal karo bocah wadon
Rambut kriting dedege lencir kuning,
Gawe murang-muring, wong demen ora kesandhing

Ora mung angger metonggo dewekan,
Ning nang ngendi papan saben kemutan
Gawang-gawang katon njelag nang trawang,
Dong gemuyu atiku nganti kasmaran

Wakul kayu cepone wadah pengaron,
Bocah ayu ayune cemerong-cerong
Wakul kayu kayune ukir-ukiran,
Bocah ayu..bocah ayu dadi pikiran

Angger ngawan dadi ora enak mangan,
Basa mbengi nyong gunane mung klesedan
Ora lali turu, mbayangna wong ayu
Kaya ngapa, enggane dadi bojoku

reff :
Kaya kiye temen rasane inyong,
Bareng wingi kenal karo bocah wadon
Rambut kriting dedege lencir kuning,
Gawe murang-muring, wong demen ora kesandhing

Ora mung angger metonggo dewekan,
Ning nang ngendi papan saben kemutan
Gawang-gawang katon njelag nang trawang,
Dong gemuyu atiku nganti kasmaran

Wakul kayu cepone wadah pengaron,
Bocah ayu ayune cemerong-cerong
Wakul kayu kayune ukir-ukiran,
Bocah ayu..bocah ayu dadi pikiran

Angger ngawan dadi ora enak mangan,
Basa mbengi nyong gunane mung klesedan
Ora lali turu, mbayangna wong ayu
Kaya ngapa, enggane dadi bojoku

Ora lali turu, mbayangna wong ayu
Kaya ngapa, enggane dadi bojoku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *