Jurang Jero

Versi: Dian Anic

Gunung duwur ditanjaki,
Jurang jero ditenjogi
Alas rengit dianjingi,
Usaha kepengen luwih

Kadang sering tetangisan,
Wong mlarat rasa kangelan
Grentese ning jero dada,
Yen anak wis njaluk blanja
Arep utang ning sapa

reff :
Enteng kecape, abot nyanggane
Wong rumah tangga,
Gede tanggung jawabe

Bli wedi lara, bli wedi pati
Sing diwedeni, anak pada klanti
Ya gusti, paringana rejeki

Kadang sering tetangisan,
Wong mlarat rasa kangelan
Grentese ning jero dada,
Yen anak wis njaluk blanja
Arep utang ning sapa

reff :
Enteng kecape, abot nyanggane
Wong rumah tangga,
Gede tanggung jawabe

Bli wedi lara, bli wedi pati
Sing diwedeni, anak pada klanti
Ya gusti, paringana rejeki

Kadang sering tetangisan,
Wong mlarat rasa kangelan
Grentese ning jero dada,
Yen anak wis njaluk blanja
Arep utang ning sapa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *