Tekan Sediaku


Tekan Sediaku
Ciptaan : ??
Vokal : Teteco Group
Produksi : ??

Naliko aku tepung kowe,
Atiku tansah ngudoroso
Mugo-mugo tekan sediaku,
Dadi sisihanmu sing duru?

Saikine wis klakon sediaku,
Urip bebarengan karo sliramu
Kowe wanito sing sejati,
Netepi kwajibanmu

Yen kelingan rekasamu biyen,
Romo lan ibumu, ra marengake

Saikine wis klakon sediaku,
Urip bebarengan karo sliramu
Kowe wanito sing sejati,
Netepi kwajibanmu

reff :

Yen kelingan rekasamu biyen,
Romo lan ibumu, ra marengake

Saikine wis klakon sediaku,
Urip bebarengan karo sliramu
Kowe wanito sing sejati,
Netepi kwajibanmu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=mz888plzo64

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s