Suket Teki (dina mariana)


Versi: Dina Mariana

Durung sugi dunya,
Kakang selewa-lewa..
Kader ladang kuli,
Wani nyakiti rabi..
Duit kulian,
Pragat kanggo demenan..

Lawas rumah tangga,
Untunge cuma bocah..
Dunya bli due,
Kula dilelara bae..
Sing dadi laki,
Ora eman ning rabi..

reff:
Sun getun laki sampean,
Wareg gebug kaya tahanan..

Duh gusti sadaraken laki,
Kongkon eling ning anak lan rabi..
Pribasane suket teki wadae kande
Due laki luru pangan dewe..

Lawas rumah tangga,
Untunge cuma bocah..
Dunya bli due,
Kula di lelara bae..
Sing dadi laki,
Ora eman ning rabi..

reff:
Sun getun laki sampean,
Wareg gebug kaya tahanan..

Duh gusti sadaraken laki,
Kongkon eling ning anak lan rabi..
Pribasane suket teki wadae kande
Due laki luru pangan dewe..

Durung sugi dunya,
Kakang selewa-lewa..
Kader ladang kuli,
Wani nyakiti rabi..
Duit kulian,
Pragat kanggo demenan..

Lawas rumah tangga,
Untunge cuma bocah..
Dunya bli due,
Kula dilelara bae..
Sing dadi laki,
Ora eman ning rabi..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *