Mung Sliramu (engkong ari)

Versi: Engkong Ari

Naliko, dek jaman, semono
Aku ora, pengen adoh, soko sliramu..
Ora bakal, aku lali, esemmu..
Kang mbarengi, pungkasane, welingmu..

Oh…sesigar nyawaku, wus ra ono
Ora tau, kepikir, golek sulihmu..
Mergo mbesok, aku bakal, ngancani
Sliramu…, mung sliramu, duwekku..

Wiwit kuwi aku tanpo, sliramu
Jagani, uwohe, tresnamu..
Sliramu…, tansah ono ing atiku..
Sliramu…, tansah ono ing atiku..

12 comments

  • terima kasih.

    • Sama-sama, lirik yang bertanda ? ditelinga saya kurang jelas, barangkali engkong sudi mengkoreksinya, suwun.

      • pembetulannya mas..
        sesigar nyawaku wus ra ono
        ora tau kepikir golek sulihmu

        wiwit kuwi…aku tanpo sliramu..

        matur nuwun.
        engkong ari.

  • Terima kasih banyak engkong, atas pembetulan liriknya

  • sami-sami mas Yan..

  • matur nuwun mas Fat. apakah boleh saya tag lagi lagu saya mas?

    • boleh, nyuwun tulung koreksinya untuk lagu kembange uripku sudah saya antrikan, namun beberapa lirik nyaris tak terbaca seperti ini, Munggo sliramu ngerteni, Koyo opo senenge atiku..Ben tekaku ??,Paran?? sliramu..Ngertio sliramu, Arep kondho nanging aku, ora wani..Durung wektune, tak nyata’ke..Ngertio sliramu, Dino dino, sing tak jajar? mung sliramu..Ora owah…, opo lamunanku..Panyuwunku.., mugo mugo
      Saben isuk, yen srengengene wis metu Aku biso nyawang, esemu..Lan ojo atimu??.., esemu keliyo aku..Amargo sliramu.., kembange uripku.. Amargo sliramu.., kembange uripku..

      • meniko mas…

        “kembange uripku”

        mungguh sliramu ngerteni
        koyo ngopo senenge atiku
        yen tresnaku suci
        marang sliramu

        ngertio sliramu…
        arep kondo nanging aku ora wani
        durung wektune tak nyatakke
        ngertio sliramu…
        dino-dino sing tak gagas mung sliramu
        ora uwal soko lamunanku

        panyuwunku….
        mugo-mugo saben esuk yen srengengene wis metu
        aku biso nyawang esemmu
        lan ojo nganti esemmu keliyo ati
        amargo sliramu kembange uripku
        amargo sliramu kembange uripku

  • http://youtu.be/yMbBGSuVkdw

    “lelamunanku”

    lelamunanku
    tumus saka jroning ati
    karo kowe bebarengan mlaku-mlaku
    cahyane mbulan bengi kuwi
    nambahi eloke kahanan

    pancen mung siji
    pilihanku sejatine
    ya mung kowe katresnanku kang satuhu
    rasane ati wektu iki
    ra ana rerasa pandhingane

    wis suwe ati angenguda rasa
    lara tan antuk tetambane
    amarga……..
    ketaman endahe kedheping netra
    yen kowe bisa dadi sisihanku
    ora ana pangumpamane
    kajaba……..
    tibaning mbulan tiba ing pangkonan
    kajaba…..
    tibaning mbulan tiba ing pangkonan

  • http://youtu.be/yVukwaTzLH4

    “eseme merak ati”

    sapa kuwi….
    sing eseme merak ati
    tata-basane
    kaya-kaya gawe ayeme ati
    nanging aku aku ora ngerti
    sapa jenenge lan ngendi omahe.

    aduh eseme merak ati
    aduh eseme merak ati
    aduh eseme merak ati
    pancen eseme merak ati

    weruh sepisan
    saben ndina kelingan
    ora ana kliwere
    tansah katon eseme
    yen bengi nganti kegawa ngimpi
    yen awan dadi kembange panetran

    aduh eseme merak ati
    aduh eseme merak ati
    aduh eseme merak ati
    pancen eseme merak ati
    pancen eseme merak ati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *