Kanggo Sliramu

Versi: Sono Istana

Aku ora biso,
Ra biso lali marang sliramu..
Nganti mbesuk tekaning pati,
Ora bakal lali..

Opo kowe isih,
Isih eling marang swaraku..
Pancen suwe,
Suwe banget ora ketemu..

Senajan kowe,
Adoh panggone marang awakku..
Aku isih tetep,
Tetep tresno marang sliramu..

Dirungokno kanggo kowe,
Iki laguku..
Nggo tombo kangen,
Tak kirimke kanggo sliramu..

reff:
Senajan kowe,
Adoh panggone marang awakku..
Aku isih tetep,
Tetep tresno marang sliramu..

Dirungokno kanggo kowe,
Iki laguku..
Nggo tombo kangen,
Tak kirimke kanggo sliramu..

Nggo tombo kangen,
Tak kirimke kanggo sliramu..
Oh..ho…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *