Ora Biso Lali (rosanna samoen)


Ora Biso Lali
Ciptaan : ??
Vokal : Rosana Samoen
Produksi : Garuda Production
Catatan : Lagu ini campuran dua bahasa, Jawa dan Sranan (Suriname).
Untuk lirik berdialog Sranan saya tulis berdasarkan olah vokalnya
Harap dimaklumi.

Opo kowe ra kelingan,
Ndek biyen karo aku…
Opo kowe wis lali tenanan,
(a tranga sondro yu)

Ndek spisan aku kenal marang kowe
Iso tak turuti, (na ala sani mi bén du gi yu)
(luku say danga mi), aku sedih (mé prakséri yu)
Mikirke kowe , rino lan wengi

Uuh…, (yu bén dé mi tru lobi wan)
Mung kowe dewe wis sayang…
Kowe lungo ra pamitan
Opo to salahku, (soso fowtu mi bén du)

Ndek spisan aku kenal marang kowe
Iso tak turuti, (na ala sani mi bén du gi yu)
(luku say danga mi), aku sedih (mé prakséri yu)
Mikirke kowe , rino lan wengi

Saiki aku ning kene, kowe ning kono
Kowe lungo, marang liyanmu
Kebacut tresno atiku,
Mikirke ono sliramu
(now mi sondro yu mi gudu)
Isih tresno sliramu, sayangku
Ora iso lali…

Saiki aku ning kene, kowe ning kono
Kowe lungo, marang liyanmu
Kebacut tresno atiku,
Mikirke ono sliramu
(now mi sondro yu)

reff :
Aku wis blenjani janjimu,
Amergo tak bujetke uripmu
Uwis ra iso nyedaki sliramu
(mi no sa fergiti)
Impi-impi ati,

Ndek spisan aku kenal marang kowe
Iso tak turuti, (na ala sani mi bén du gi yu)
(luku say danga mi), aku sedih (mé prakséri yu)
Mikirke kowe , rino lan wengi

Saiki aku ning kene, kowe ning kono
Kowe lungo, marang liyanmu
kebacut tresno atiku,
Mikirke ono sliramu
(now mi sondro yu mi gudu)
Isih tresno sliramu, sayangku
Ora iso lali…

Saiki aku ning kene, kowe ning kono
Kowe lungo, marang liyanmu
Kebacut tresno atiku,
Mikirke ono sliramu
(now mi sondro yu)
(now mi sondro yu)

[ver: lyrics]
[id: ikqihvsp]
[ar: Rosanna Samoen]
[ti: Ora Biso Lali]
[al: Garuda Production]
[by: yanilipatro]
[length: 05:33.00]
[00:02.00]ORA BISO LALI
[00:10.00]Rosanna Samoen
[00:18.00][05:10.83]
[00:30.76]OPO KOWE ORA KELINGAN,
[00:36.42]NDEK BIYEN KARO AKU…
[00:44.88]OPO KOWE WIS LALI TENANAN,
[00:49.30]E TRENGA SONDRO YU
[00:58.72][01:53.69][03:43.69]NDEK SPISAN AKU KENAL MARANG KOWE
[01:03.48][01:58.73][03:48.75]ISO TAK TURUTI,
[01:06.78][02:01.78][03:51.72]NA ALA SANI MING BENG DU GI YU
[01:10.16][02:05.08][03:55.07]LUKU SAID AI MI, AKU SEDIHNE PLASERI YU
[01:16.17][02:10.36][04:00.43]MIKIRKE KOWE , RINO LAN WENGI
[01:22.96]UUH…, MI BENG TRU LOB YU WA
[01:31.11]MUNG KOWE DEWE WIS SAYANG…
[01:40.13]KOWE LUNGO RA PAMITAN
[01:45.04]OPO TO SALAHKU, FO TU MI BENG DU
[02:21.09][02:49.13][04:11.13][04:39.12]SAIKI AKU NING KENE,
[02:25.05][02:52.55][04:15.05][04:42.61]KOWE NING KONO
[02:28.47][02:55.97][04:18.34][04:45.72]KOWE LUNGO, MARANG LIYANMU
[02:31.77][02:59.33][04:21.85][04:49.27]KEBACUT TRESNO ATIKU,
[02:35.31][03:02.69][04:25.06][04:52.69]MIKIRKE ONO SLIRAMU
[02:38.61][04:28.51]NO MI SONDRO YU MI TU DU
[02:42.97][04:32.90]ISIH TRESNO SLIRAMU, SAYANGKU
[02:46.14][04:36.14]ORA ISO LALI…
[03:06.20][04:56.23][05:04.85]NO MI SONDRO YU
[03:16.25]AKU WIS BLENJANI JANJIMU,
[03:21.42]AMERGO TAK BUJETKE URIPMU
[03:29.82]UWIS RA ISO NYEDAKI SLIRAMU
[03:34.85]SEN NO FO SENNO SAFE GITI
[03:39.33]IMPI-IMPI ATI,

Kanggo dulur jawa sing ono ing suriname,utowo sing ngerti bahasa sranan (suriname), aku butuh koreksi nggo mbenerke lirik lagu iki,suwun.
*)a tranga sondro yu (abot tenanan tanpo kowe)
*)na ala sani mi bén du gi yu (aku wis nglakoni kabeh kanggo kowe)
*)luku say danga mi (delengen opo sing wis kowe gawe marang aku)
*)mé prakséri yu (aku kelingan marang kowe)
*)yu bén dé mi tru lobi wan (sak tenane mung kowe dewe sing tak tresnani
*)now mi sondro yu mi gudu (aku ora biso lali marang awakmu)
*)soso fowtu mi bén du (opo sing kudu tak lakoni)

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ihdMtL8Cqb0

Advertisements

6 thoughts on “Ora Biso Lali (rosanna samoen)

  1. a tranga sondro yu
    na ala sani mi bén du gi yu
    luku say danga mi
    aku sedhih mé prakséri yu
    yu bén dé mi tru lobi wan
    soso fowtu mi bén du
    now mi sondro yu mi gudu
    sak lawasé mi no sa fergiti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s