Madep Rai Mungkur Ati

Versi: Nunung Alvi

Apa artine, priben maksude
Rumah tangga sapa kana sapa kene
Batin kesiksa, nangis bli bisa
Banyu mata tunibatan ora krasa

Akhire kula, saiki ngerti
Bapane bocah madep rai mungkur ati
Yen ora nrima, bengen ngomonga
Kula ora arep bakal maksa cinta

reff :
Tanpa salah, digawe lara
Ngrusak jiwa, klawan raga

Lara awak, akeh tambane
Lara ati, angel obate
Apa kula ngalah, apa kudu pisah

Akhire kula, saiki ngerti
Bapane bocah madep rai mungkur ati
Yen ora nrima, bengen ngomonga
Kula ora arep bakal maksa cinta

reff :
Tanpa salah, digawe lara
Ngrusak jiwa, klawan raga

Lara awak, akeh tambane
Lara ati, angel obate
Apa kula ngalah, apa kudu pisah

Apa artine, priben maksude
Rumah tangga sapa kana sapa kene
Batin kesiksa, nangis bli bisa
Banyu mata tunibatan ora krasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *